Plan social content safely
Your Social Hub lets teams inspect content calendars and performance, draft ideas, and create review-bound social content drafts. Publishing remains a human approval step in Your Social Hub.
Når der er oprettet forbindelse til Your Social Hub, kan ChatGPT dele relevante chats og hukommelse med denne app for at give kontekst til dine anmodninger. Your Social Hubs brug af disse data er underlagt deres vilkår og privatlivspolitik. Hvis du har aktiveret Hukommelse, kan data fra appen bruges til proaktivt at give nyttige oplysninger eller forslag. ChatGPT respekterer altid dine præferencer for træningsdata, også for data fra forbundne apps. Brug af apps kan medføre forhøjet risiko. Du kan administrere dine præferencer eller afbryde forbindelsen til apps når som helst i dine indstillinger. Få mere at vide