Plan social content safely
Your Social Hub lets teams inspect content calendars and performance, draft ideas, and create review-bound social content drafts. Publishing remains a human approval step in Your Social Hub.
Kui Your Social Hub on ühendatud, võib ChatGPT jagada selle rakendusega asjakohaseid vestlusi ja mälusid, et anda sinu päringutele konteksti. See, kuidas Your Social Hub neid andmeid kasutab, oleneb selle tingimustest ja privaatsuspõhimõtetest. Kui Mälu on lubatud, võidakse rakenduse andmeid kasutada, et ennetavalt pakkuda kasulikku teavet või soovitusi. ChatGPT arvestab alati sinu treeningandmete eelistustega, sh ühendatud rakenduste andmete puhul. Rakenduste kasutamisega võib kaasneda suurem risk. Saad eelistusi hallata või rakenduste ühenduse igal ajal seadetes katkestada. Lisateave