Plan social content safely
Your Social Hub lets teams inspect content calendars and performance, draft ideas, and create review-bound social content drafts. Publishing remains a human approval step in Your Social Hub.
Po połączeniu z aplikacją Your Social Hub ChatGPT może udostępniać jej powiązane czaty i informacje zapisane w pamięci, aby zapewnić kontekst dla Twoich próśb. Wykorzystywanie tych danych przez aplikację Your Social Hub podlega jej warunkom i polityce prywatności. Jeśli masz włączoną funkcję Pamięć, dane z aplikacji mogą być używane do aktywnego przekazywania przydatnych informacji lub sugestii. ChatGPT zawsze respektuje Twoje preferencje dotyczące wykorzystywania danych do trenowania modeli, również w odniesieniu do danych z połączonych aplikacji. Korzystanie z aplikacji może wiązać się z podwyższonym ryzykiem. W ustawieniach możesz w dowolnym momencie zarządzać swoimi preferencjami lub odłączyć aplikacje. Dowiedz się więcej