Plan social content safely
Your Social Hub lets teams inspect content calendars and performance, draft ideas, and create review-bound social content drafts. Publishing remains a human approval step in Your Social Hub.
Після підключення до Your Social Hub ChatGPT може передавати цьому застосунку релевантні чати й записи пам’яті для контексту ваших запитів. Використання цих даних застосунком Your Social Hub регулюється його умовами та політикою конфіденційності. Якщо у вас увімкнено Пам’ять, дані із застосунку можуть використовуватися, щоб завчасно надавати корисну інформацію чи рекомендації. ChatGPT завжди враховує ваші налаштування використання даних для навчання, зокрема щодо даних із підключених застосунків. Використання застосунків може супроводжуватися підвищеним ризиком. Керувати налаштуваннями або відключатися від застосунків можна будь-коли в налаштуваннях. Докладніше