Memory you own across AI apps
Configure Memory keeps the preferences, projects, decisions and facts you choose in one profile you own, so the assistants you connect can use them and you don't have to repeat yourself.
Ask ChatGPT to remember something, save a short list of facts at once, or delete a memory it saved. Ask to see the list first if you want to review it, and each save is confirmed in the chat. Configure receives only the facts you ask ChatGPT to send.
For personalized help, ChatGPT searches the facts you saved. Review, edit or delete any memory, or disconnect ChatGPT, from your account at configure.dev.
Please don't save passwords, payment or health details, government IDs, or other people's personal information.
Όταν είναι συνδεδεμένο με το Configure Memory, το ChatGPT μπορεί να κοινοποιεί σχετικές συνομιλίες και μνήμες σε αυτήν την εφαρμογή, για να παρέχει πλαίσιο για τα αιτήματά σας. Η χρήση αυτών των δεδομένων από το Configure Memory υπόκειται στους όρους και την πολιτική απορρήτου του. Αν έχετε ενεργοποιήσει τη Μνήμη, δεδομένα από την εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την προληπτική παροχή χρήσιμων πληροφοριών ή προτάσεων. Το ChatGPT σέβεται πάντα τις προτιμήσεις σας για δεδομένα εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων από συνδεδεμένες εφαρμογές. Η χρήση εφαρμογών μπορεί να συνοδεύεται από αυξημένο κίνδυνο. Μπορείτε να διαχειριστείτε τις προτιμήσεις σας ή να αποσυνδεθείτε από εφαρμογές ανά πάσα στιγμή στις ρυθμίσεις σας. Μάθετε περισσότερα