Use your VITALS profile
VITALS connects a user's VITALS account to ChatGPT so the assistant can read their profile, collaboration directives, career profile, relationship reads, profile comparisons, and VITALS 360 feedback when those features are available. The app is read-only: it does not modify VITALS data, send messages, or take external actions.
Når der er oprettet forbindelse til VITALS, kan ChatGPT dele relevante chats og hukommelse med denne app for at give kontekst til dine anmodninger. VITALSs brug af disse data er underlagt deres vilkår og privatlivspolitik. Hvis du har aktiveret Hukommelse, kan data fra appen bruges til proaktivt at give nyttige oplysninger eller forslag. ChatGPT respekterer altid dine præferencer for træningsdata, også for data fra forbundne apps. Brug af apps kan medføre forhøjet risiko. Du kan administrere dine præferencer eller afbryde forbindelsen til apps når som helst i dine indstillinger. Få mere at vide