Delegate and track Solo work
Connect a Solo identity to find your AI employees, review work that needs your attention, delegate tasks, and retrieve saved results. Solo keeps its existing approval and credit controls. Delegated work may use Solo credits; creating a task does not mean it has finished.
Når der er oprettet forbindelse til Solo, kan ChatGPT dele relevante chats og hukommelse med denne app for at give kontekst til dine anmodninger. Solos brug af disse data er underlagt deres vilkår og privatlivspolitik. Hvis du har aktiveret Hukommelse, kan data fra appen bruges til proaktivt at give nyttige oplysninger eller forslag. ChatGPT respekterer altid dine præferencer for træningsdata, også for data fra forbundne apps. Brug af apps kan medføre forhøjet risiko. Du kan administrere dine præferencer eller afbryde forbindelsen til apps når som helst i dine indstillinger. Få mere at vide