Delegate and track Solo work
Connect a Solo identity to find your AI employees, review work that needs your attention, delegate tasks, and retrieve saved results. Solo keeps its existing approval and credit controls. Delegated work may use Solo credits; creating a task does not mean it has finished.
Kui Solo on ühendatud, võib ChatGPT jagada selle rakendusega asjakohaseid vestlusi ja mälusid, et anda sinu päringutele konteksti. See, kuidas Solo neid andmeid kasutab, oleneb selle tingimustest ja privaatsuspõhimõtetest. Kui Mälu on lubatud, võidakse rakenduse andmeid kasutada, et ennetavalt pakkuda kasulikku teavet või soovitusi. ChatGPT arvestab alati sinu treeningandmete eelistustega, sh ühendatud rakenduste andmete puhul. Rakenduste kasutamisega võib kaasneda suurem risk. Saad eelistusi hallata või rakenduste ühenduse igal ajal seadetes katkestada. Lisateave