Delegate and track Solo work
Connect a Solo identity to find your AI employees, review work that needs your attention, delegate tasks, and retrieve saved results. Solo keeps its existing approval and credit controls. Delegated work may use Solo credits; creating a task does not mean it has finished.
Po połączeniu z aplikacją Solo ChatGPT może udostępniać jej powiązane czaty i informacje zapisane w pamięci, aby zapewnić kontekst dla Twoich próśb. Wykorzystywanie tych danych przez aplikację Solo podlega jej warunkom i polityce prywatności. Jeśli masz włączoną funkcję Pamięć, dane z aplikacji mogą być używane do aktywnego przekazywania przydatnych informacji lub sugestii. ChatGPT zawsze respektuje Twoje preferencje dotyczące wykorzystywania danych do trenowania modeli, również w odniesieniu do danych z połączonych aplikacji. Korzystanie z aplikacji może wiązać się z podwyższonym ryzykiem. W ustawieniach możesz w dowolnym momencie zarządzać swoimi preferencjami lub odłączyć aplikacje. Dowiedz się więcej