Delegate and track Solo work
Connect a Solo identity to find your AI employees, review work that needs your attention, delegate tasks, and retrieve saved results. Solo keeps its existing approval and credit controls. Delegated work may use Solo credits; creating a task does not mean it has finished.
Când este conectat la Solo, ChatGPT poate partaja chaturi și memorii relevante cu această aplicație, pentru a oferi context solicitărilor tale. Utilizarea acestor date de către Solo se supune termenilor și politicii de confidențialitate ale acestei aplicații. Dacă ai activată funcția Memorie, datele din aplicație pot fi folosite pentru a oferi proactiv informații utile sau sugestii. ChatGPT respectă întotdeauna preferințele tale privind datele de antrenare, inclusiv pentru datele din aplicațiile conectate. Utilizarea aplicațiilor poate implica un risc sporit. Îți poți gestiona preferințele sau te poți deconecta de la aplicații oricând din setări. Află mai multe